Intervju med Spirea.no

Til dere som vil lese noe gøy! Jeg har blitt intervjuet av Spirea.no. Dennis Asbjørnsen (23) brenner for å få flere til å oppdage gleden ved å dyrke sin egen mat. I hans Stavanger-hage er nesten alle plantene spiselige.

– Da jeg var yngre skjønte jeg aldri hvorfor faren min hadde busker og trær som var prydplanter, der han i stedet kunne hatt frukttrær og bærbusker. Nå som jeg har fått min egen hage, bestemmer jeg akkurat hvordan den skal være, og jeg vil ha en spiselig hage, sier Dennis, som følges av 20.000 på Instagram-profilen @spiselighage.

SENERE I ÅR SKAL VI SOM LAGER SPIREA.NO PÅ BESØK I HAGEN TIL DENNIS FOR Å LAGE REPORTASJE TIL HAGEGUIDEN – ET HELT NYTT NORSK HAGEBLAD.

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: