Hei! Tenkte dele en del bilder fra all tiden med forkultivering av små grønnsaksplanter og all aktivitet som hittil har foregått i kjøkkenhagen. Fra januar til april måned har vi ryddet, luket, fylt på jord, bygd nytt drivhus, fått 3 nye høner, sådd 90 chiliplanter, 15 bifftomatplanter, hundrevis av brokkoli, blomkål, rosenkål, pak choy, rødbeter, urter, løk, bønner og mye mer.
Jeg er så takknemlig for å ha en hage å grave i. Det er virkelig terapi dette. I en ellers slitsom smittesituasjon med covid-19 er dette en virkelig en herlig avkobling. Alle som dyrker litt enten det er i vinduskarmen, balkong eller hagen vil jeg tørre å påstå at garantert er enig i dette!
Nyt våren, snart har jeg 20 000 kjøkkenhage-inspirerte-og-interesserte følgere på Instagram. Veldig kjekt, tusen takk <3
På lørdag den 10.april.2021 lanserer jeg en samleside på http://www.spiselighage.no for nærmere 70 ulike spiselige nyttevekster. Et slags “wikipedia” slik du kan finne den info du trenger for å lykkes med kjøkkenhagen din!
God vår, folkens!











































