BLOGG: Bildedryss fra våren 2021

Hei! Tenkte dele en del bilder fra all tiden med forkultivering av små grønnsaksplanter og all aktivitet som hittil har foregått i kjøkkenhagen. Fra januar til april måned har vi ryddet, luket, fylt på jord, bygd nytt drivhus, fått 3 nye høner, sådd 90 chiliplanter, 15 bifftomatplanter, hundrevis av brokkoli, blomkål, rosenkål, pak choy, rødbeter, urter, løk, bønner og mye mer.

Jeg er så takknemlig for å ha en hage å grave i. Det er virkelig terapi dette. I en ellers slitsom smittesituasjon med covid-19 er dette en virkelig en herlig avkobling. Alle som dyrker litt enten det er i vinduskarmen, balkong eller hagen vil jeg tørre å påstå at garantert er enig i dette!

Nyt våren, snart har jeg 20 000 kjøkkenhage-inspirerte-og-interesserte følgere på Instagram. Veldig kjekt, tusen takk <3

På lørdag den 10.april.2021 lanserer jeg en samleside på http://www.spiselighage.no for nærmere 70 ulike spiselige nyttevekster. Et slags “wikipedia” slik du kan finne den info du trenger for å lykkes med kjøkkenhagen din!

God vår, folkens!

Rydding i hagen
Nettsiden min har fått nytt design!
Snø – sjeldent i Stavanger
Kjekt å så løk frø
Små tomatplanter
Chili spirer
Har deltatt på hage podcast
Fokrultiverte ingefær
Utvidelse av kjøkkenhagen
Gjort klar dyrkekassene for kommende sesong
Ertespirer i vinduskarmen – februar
Paprika i fargerike potter
Settepoteter med groer på – gøy!
Tomatene er flyttet ut i hagestua
Sår bondebønner og kål i pluggbrett
Tang og tare hentet vi på stranda ! God i kjøkkenhagen!
Masse chili spirer
Løken er trimmet!
Hvitløk sådd fra frø
Invitasjon til kjøkkenhagekurs i sommer
Nå har vi satt poteter under flaggstanga
Prikling av små chili/paprika
Det spirer i pluggbrettene
Min eneste physalis plante i år
Bondebønner in the making!
Koser meg med forkultiverte grønnsaker
Utplanting av bondebønner
Vårstemning
Klart for nytt drivhus!
Utplanting av Pak choy
Nye høner 💚💛🧡
Litt snø i april… hvitløksspirer
Enda mer bondebønne frø
Persille
Snart ferdig drivhus!
Ramsløk / jordskokk sendinger

Legg inn en kommentar

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
FØLG MEG PÅ
INSTAGRAM
%d bloggere liker dette: