Hagepodcast med Martin og Oddbjørn

Hei dere! Jeg har vært så heldig å bli invitert til podcast med to svært hyggelige karer. En hyggelig prat som omhandler: “Vi snakker med Dennis Asbjørnsen, som må være en av landets yngste og mest entusiastiske dyrk-selv-entusiaster”.

“Han driver bloggen spiselighage.no hvor han publiserer nyttige tips for hjemme-dyrkere basert på erfaringer han gjør hjemme. Vi snakker om hvordan interessen startet, hva han liker og dyrke, hva han synes er utfordrende og mye mye mer!”

Podcasten ligger tilgjengelig på Spotify, Apple etc. Har du ikke en strømmetjeneste kan du lytte på nettsiden til Oddbjørn og Martin her:

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: