NY SÅKALENDER FOR 2021

Jeg har laget en ny såkalender for det nye året. Nå med mange flere grønnsaker og urter på lista. Den er helt gratis for nedlasting og videre deling. La oss alle så et frø i år og spre dyrkeglede!


4 kommentarer til “NY SÅKALENDER FOR 2021”

  1. Nydelig kalender. Denne vil jeg gjerne printe ut og henge på kjøleskapet og i drivhuset! Tusen takk for at du deler😃

  2. Hvis du kun hadde hatt plass til en pallekarm i hagen, hva ville du plantet da? 🙂

    • Hei Marita,
      Personlig ville jeg brukt den til å dyrke det jeg selv liker av grønnsaker. Kunne jeg kun hatt en pallekarm i hagen ville jeg prøvd å gjerne sette noen gode urter i et hjørne og salat i det andre hjørnet. Så fyller jeg resten med en eller annen kålplante eller potet? Det er opp til deg! Bruker du fantasien godt kan du få plass til ganske mye i pallekarmene. Les gjerne her: https://spiselighage.no/2020/08/08/samplanting-av-gronnsaker/

Legg inn en kommentar

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
FØLG MEG PÅ
INSTAGRAM
%d bloggere liker dette: