SESONGEN 2020

En oppsummering fra hagen min og litt av hva jeg har dyrket frem i år! Det har vært en suksessfull sesong med gode avlinger av både blomster og grønnsaker. Til glede for både humler, bier, høner og gartneren. Selv om juli hadde mye nedbør, ble det uansett nok mat for alle. Det er så gøy med selvdyrket mat. Håper mange mer får øynene opp for kjøkkenhage!! Fordi det er så viktig💚

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: