SESONGEN 2020

En oppsummering fra hagen min og litt av hva jeg har dyrket frem i år! Det har vært en suksessfull sesong med gode avlinger av både blomster og grønnsaker. Til glede for både humler, bier, høner og gartneren. Selv om juli hadde mye nedbør, ble det uansett nok mat for alle. Det er så gøy med selvdyrket mat. Håper mange mer får øynene opp for kjøkkenhage!! Fordi det er så viktig💚


Legg inn en kommentar

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
FØLG MEG PÅ
INSTAGRAM
%d bloggere liker dette: