Bybonde Dennis (bildedryss)

Nå er det virkelig fullt av grønnsaker som bugner og skaper liv i hagen. Det er frodig og høysesong i kjøkkenhagen nå. Herlig å høste egendyrka mat og egg hver eneste dag. Midt i Stavanger!

En luksus jeg unner alle. Hage og dyrking er en hobby alle mennesker kunne hatt, om det er småskala i kjøkkenvindu eller i stor skala som bonde. Det ligger i menneskers natur og grave i jorda. Vi alle kan, og vi alle får en lykkefølelse av å skape egendyrket!

Legg merke til at alle grønnsaker har jorddekke av gressklipp og annet nedbrytbart organisk avfall. Det gjødsler, holder på fuktigheten og skaper god og levende jord. Dette kaller man økologisk dyrking og full utnyttelse av ressurser.


Legg inn en kommentar

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
FØLG MEG PÅ
INSTAGRAM
%d bloggere liker dette: