Endelig tid for å starte og dyrke selv!

Det er (heldigvis) blitt en trend å dyrke egne urter, grønnsaker, blomster og andre spiselige vekster. I tillegg er det blitt populært blant folk å ha noen høner i hagen sin. Dette er fantastisk!

Enten du vil dyrke i vinduskarmen, på balkongen eller i en plantekasse så klarer du å få det til. Du kan velge å begynne med frø eller kjøpe ferdige planter (eks. tomatplanter, agurk, paprika, chili) på hagesenter. En nybegynner velger som regel det siste alternativet. Når du blir mer erfaren anbefales det å prøve selv fra frø. Det gir en vanvittig følelse av mestring og er ifølge bio forskning bevist at det øker livsgleden, lykkeligheten og selvfølelsen til et menneske!

Hage / eller det å bare stikke fingrene i jorden er virkelig lykke og medisin. I en ellers stressende hverdag med arbeid, utdanning eller andre prosjekter; så er det å sette seg ned i hagen å sette frø i jorda…. eller luke ugress virkelig en frihetsfølelse uten grenser. Legg fra deg mobiltelefonen inne og nyt naturen!

Har du tenkt å prøve å dyrke dine egne spiselige vekster? Sett i gang nå!

LES HER OM HVORDAN DU LAGER DIN EGEN KJØKKENHAGE

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: