BLOGG: Mine 3 søte høner

Jeg trodde aldri at høner skulle bli en del av livet mitt. Idag har jeg tre nydelige høner av sorten Cream Legbar som legger flotte turkis/blå egg hver dag. Believe it or not, men høner har personlighet, humor…..og for å ikke snakke om sjalusi! Skikkelig morro.

De har fått et eget kaklehus med vaglepinner, for/drikke automater, og kjelleren min er full av spon, kraftfôr og 20 kg solsikkefrø. Når jeg først skal ha kjæledyr så skal dem behandles i det minste ha et fantastisk liv hvor dem er gode og mette hver eneste dag.

Nå skal dere få se noen kjekke bilder av meg og mine tupper!

Nederste tuppa på gresset var skikkelig sjalu på de andre som fikk sitte på fanget og hendene mine
Så hun hoppet opp på armen min. Snakk om å være sjalu altså, hehe!
Ruger på egg !
Snakk om å herje i drivhuset. Jaja, de la hvertfall egg. Morro!

Legg inn en kommentar

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
FØLG MEG PÅ
INSTAGRAM
%d bloggere liker dette: