BLOGG: Fotografier av kjøkkenhagen 2019

Hei alle!

I 2019 har jeg dyrket alt som har falt meg inn. Stort sett har det meste gått bra grunnet en relativt fin sommer med sol og god varme. Bildene er forsøkt satt rekkefølge fra tidlig vår til starten på høsten.

I år har jeg bygd nytt drivhus, ny hagestue, og opparbeidet en stor kjøkkenhage med pallekarmer og andre bed. På det meste har jeg hatt opptil 60 ulike spiselige ting i hagen min, dette da inkludert alle grønnsaker, bær og frukttrær.

Spørsmål besvares i kommentarfeltet!

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

2 kommentarer om “BLOGG: Fotografier av kjøkkenhagen 2019

    1. Hei Nina! Tusen takk for fine ord og tilbakemelding. Jeg starter tidlig med dyrkingen og vil etterhvert komme med et spesifikt innlegg om dette i høst. Tomat, paprika, chili og slikt sår jeg allerede i februar. Og allerede nå har jeg startet å sanke frø fra egen hage til neste års avling. Snart starter planleggingen om for neste års sesong. Alt annet av gresskar, squash, blomkål, løk, og slikt starter jeg med i april neste år. Neste års hvitløk avling skal settes allerede nå i oktober 🙂

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: