BLOGG: Fotografier av kjøkkenhagen 2019

1 minutt

Hei alle!

I 2019 har jeg dyrket alt som har falt meg inn. Stort sett har det meste gått bra grunnet en relativt fin sommer med sol og god varme. Bildene er forsøkt satt rekkefølge fra tidlig vår til starten på høsten.

I år har jeg bygd nytt drivhus, ny hagestue, og opparbeidet en stor kjøkkenhage med pallekarmer og andre bed. På det meste har jeg hatt opptil 60 ulike spiselige ting i hagen min, dette da inkludert alle grønnsaker, bær og frukttrær.

Spørsmål besvares i kommentarfeltet!

2 kommentarer til “BLOGG: Fotografier av kjøkkenhagen 2019”

 1. Nina avatar
  Nina

  Hei!
  Takk for fin og informativ blogg! Hvor tidlig på året begynner du dyrkingen?

  1. spiselighage avatar

   Hei Nina! Tusen takk for fine ord og tilbakemelding. Jeg starter tidlig med dyrkingen og vil etterhvert komme med et spesifikt innlegg om dette i høst. Tomat, paprika, chili og slikt sår jeg allerede i februar. Og allerede nå har jeg startet å sanke frø fra egen hage til neste års avling. Snart starter planleggingen om for neste års sesong. Alt annet av gresskar, squash, blomkål, løk, og slikt starter jeg med i april neste år. Neste års hvitløk avling skal settes allerede nå i oktober 🙂

Legg inn en kommentar

%d